Γιορτή λουλουδιών στην Τανάγρα

tanagra anthokomiki

Η πιο γιορτινή μέρα της Άνοιξης, η γιορτή των λουλουδιών επιστρέφει, έπειτα από 3 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, στην πλατεία της Τανάγρας γεμίζοντάς την πολύχρωμα λουλούδια και αρώματα.

Διατηρώντας τον θεσμό της Ανθοκομικής Έκθεσης για 9η χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τανάγρας «Ποίμανδρος» μας καλωσορίζει την Δευτέρα 1η Μαΐου από νωρίς το πρωί στην πλατεία Τανάγρας με πληθώρα φυτών και λουλουδιών, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γλέντι από παραδοσιακή ορχήστρα με την αγαπημένη συντοπίτισσα τραγουδίστρια Βάσω Χατζή, προσθέτοντας την δική της πινελιά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.

Συγχαρητήρια στο νεοσύστατο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ποίμανδρος», που με πολύ μεράκι και αγάπη επιμελήθηκαν την γιορτή που τόσο είχε λείψει από το χωριό μας, καθώς και στην ΔΗ.Κ.Ε.Τ. για την συνδιοργάνωση και πολύτιμη στήριξη.

Ευχαριστώ προσωπικά τον δήμαρχό μας κ. Βασίλη Περγάλια, ο οποίος από την αρχή αγκάλιασε και στήριξε με κάθε τρόπο την Ανθοκομική Έκθεση στην Τανάγρα, μια διοργάνωση η οποία αποτελεί θεσμό για τον δήμο Τανάγρας.

Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα 1η Μαΐου στην πλατεία μας να υποδεχτούμε τον νέο μήνα γεμίζοντας χρώματα, μουσική και πολύ χορό !!

Σχετικά